Αγορές με τους δικούς σου όρους

Αγαπάμε την καινοτομία και τη χρησιμοποιούμε προς όφελος του πελάτη μας. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε το Myplaceup.com και φροντίζουμε οι υπηρεσίες που προσφέρουμε να λειτουργούν προς όφελός του.


ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Γνωρίζουμε πως η αγορά νέων προϊόντων σας γεμίζει με χαρά και προσμονή. Για τον λόγο αυτό κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία παράδοσης χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα. Σας προσφέρουμε δωρεάν παράδοση καθώς και συναρμολόγηση για όλα τα προϊόντα της Join ενώ στα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα υπάρχει σχετική ένδειξη.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες πληρωμής που κάποιος μπορεί να αντιμετωπίζει στις εποχές που ζούμε. Γι΄αυτό και στο Myplaceup σας προσφέρουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής προς διευκόλυνσή σας:

α) Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
β) Προκαταβολή 20% σε τραπεζικό λογαριασμό και εξόφληση κατά την παράδοση
γ) Κατάθεση και εξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό
δ) Αντικαταβολή
ε) Επίσκεψη στο κατάστημα και διαπραγμάτευση “Με τους δικούς σου όρους”

Και όλα αυτά εγγυόμενοι ένα αξιόπιστο περιβάλλον πληρωμών. Το Myplaceup.com παρέχει τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της EveryPay, το αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος, βάσει της νέας οδηγίας PSD 2 (κανονισμός που διέπει / εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία / ασφάλεια των ηλεκτρονικών πληρωμών εντός Ε.Ε.). Καθημερινά διεκπεραιώνει χιλιάδες συναλλαγές με την τεχνολογία oneclickpay. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας χωρίς προβλήματα με απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα (PSD2, PCIDSS 2 και GDPR compliant).

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας επωφελούμενοι από τις παροχές που σας προσφέρουμε!


ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής που έχουμε υιοθετήσει μας δυσκολεύουν πολλές φορές να πραγματοποιήσουμε όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε μέσα στη μέρα. Ίσως να φταίνε και οι αποστάσεις που, δεδομένης της κίνησης, για να τις διανύσουμε χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο. Για τον λόγο αυτό μπορείτε να εντοπίσετε το πλησιέστερο κατάστημα Myplaceup ώστε με αυτό τον τρόπο να δείτε από κοντά το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να κάνετε την αγορά σας, σίγουροι πλέον για την επιλογή σας και την ποιότητα που προσφέρουμε.


ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Οι σύμβουλοι επιτυχημένων αγορών του Myplaceup θα σας προσφέρουν όση βοήθεια χρειάζεστε ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει στην καλύτερη δυνατή τιμή. Ο προσωπικός σύμβουλος αγορών του καταστήματος που θα επιλέξετε, θα σας βοηθήσει στην επιλογή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε, επίσης, να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και την εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού ζητώντας τις δικές του προτάσεις ώστε ο χώρος των ονείρων σας, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να γίνει πραγματικότητα.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι τελικές τιμές που δίνει το Myplaceup είναι αυτές που θα πληρώσετε αφού εγγυόμαστε για την τελική τιμή του προϊόντος που θα επιλέξετε. Μετά την ηλεκτρονική παραγγελία σας, ο σύμβουλος επιτυχημένων αγορών του Myplaceup θα σας καλέσει ώστε να σας δώσει ένα μοναδικό κωδικό που εγγυάται την τελική τιμή του προϊόντος. Επωφεληθείτε από την έκπτωση 15% που προσφέρει η εγγραφή ενώ με την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών δεχόμαστε δωρεάν επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερών. Εξασφαλίστε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς με τις καλύτερες προσφορές επίπλου.

 

Επιθυμία μας είναι να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες σε κάθε πτυχή της αγοραστικής τους εμπειρίας και φροντίζουμε γι’ αυτό καθημερινά!