Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι η online εφαρμογή Myplaceup.com;

Το Myplaceup.com δημιουργήθηκε από την κατασκευαστική εταιρία επίπλων, με ειδίκευση στη κρεβατοκάμαρα, JOIN. Είναι μια πλατφόρμα Marketplace που σκοπό έχει να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό την ιδανική εμπειρία αγορών στο χώρο του επίπλου, μέσω πιστοποιούμενων καταστημάτων.

Η online εφαρμογή Myplaceup πουλάει προϊόντα;

Όχι, το Myplaceup παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να επιλέξετε το προϊόν που αναζητάτε, να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα σχετικά με τα προϊόντα της Join, να σας βοηθήσει να κάνετε επιτυχημένες αγορές.

H online εφαρμογή Myplaceup διαθέτει φυσικό κατάστημα;

Όχι, το Myplaceup δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα. Είναι ένα ηλεκτρονικό Marketplace.

Το Myplaceup διαθέτει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών;

Ναι, ο σκοπός του Myplaceup είναι να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να έχετε άμεσα και έγκυρα οποιαδήποτε πληροφορία θελήσετε, αλλά και να βοηθήσουμε να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε χωρίς να χάσετε χρόνο και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

Τι μπορώ να κάνω αν έχω ξεχάσει το password μου;

Αν ξεχάσατε το password, θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή: “Χάσατε τον κωδικό σας?” που εμφανίζεται κλικάροντας το ανθρωπάκι πάνω δεξιά.

Πως μπορώ να κάνω εγγραφή στο Myplaceup.com;

Κλικάρετε το εικονίδιο με το ανθρωπάκι που βρίσκεται πάνω δεξιά και στην συνέχεια κλικάρετε την επιλογή: “Δημιουργία λογαριασμού” στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πως μπορώ να κάνω add ένα προϊόν στα αγαπημένα μου;

Κλικάρετε το σύμβολο της καρδιάς που βρίσκεται κάτω από την μικρογραφία ενός προϊόντος ή στην αντίστοιχη προϊοντική σελίδα.

Τι χρειάζεται να κάνω για να έχω τη δυνατότητα να αξιολογήσω ένα κατάστημα ή ένα προϊόν που εμφανίζεται στο Myplaceup.com;

Θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή στο Myplaceup.com και να έχετε προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά.

Τι άλλο πρέπει να προσέχω όταν αξιολογώ ένα κατάστημα;

Προκειμένου η αξιολόγηση σου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο εναρμονισμένη με τους όρους χρήσης του Myplaceup θα πρέπει:

  • Να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο περιγραφική, έτσι ώστε να έχει πρακτική αξία για τα υπόλοιπα μέλη που θα τη χρησιμοποιήσουν ως οδηγό κατά την έρευνα αγοράς τους.
  • Να μην περιορίζεται μόνο σε ατεκμηρίωτο θετικό ή αρνητικό χαρακτηρισμό του καταστήματος.
  • Να μην περιέχει απρεπείς χαρακτηρισμούς.
  • Να μην βασίζεται σε προφορικές συνομιλίες που δεν μπορούν να τεκμηριωθούν.
  • Να μην είναι γραμμένη με κεφαλαία ελληνικά ή σε ελληνική γλώσσα με τη χρήση του αγγλικού πληκτρολογίου (Greeklish).
  • Να μην περιέχει ονόματα χρηστών ή υπαλλήλων εταιρειών.
  • Να περιγράφει περίπτωση αγοράς/παραγγελίας που έχει γίνει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται όσο το δυνατό καλύτερα στην τρέχουσα εικόνα του καταστήματος. Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις εξυπηρέτησης μετά την πώληση στο πλαίσιο της εγγύησης ενός προϊόντος.

Ποιος έχει την ευθύνη για την ορθότητα των προσωπικών στοιχείων που καταχωρώ στο Myplaceup.com;

Εσείς έχετε την ευθύνη για την ορθότητα των προσωπικών στοιχείων που καταχωρείτε στο Myplaceup.com.

Πως μπορώ να βρω πληροφορίες για ένα κατάστημα ;

Μετά την εγγραφή σας και έχοντας δηλώσει τα το όνομα σας, τη διεύθυνση σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μπορείτε να δείτε σε κάθε προϊόν ποιο είναι το κατάστημα που το διαθέτει. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την ατομική παρουσίαση του καταστήματος και να δείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το κατάστημα.

Πως μπορώ να βρω το πλησιέστερο κατάστημα ;

Μετά την εγγραφή σας και έχοντας δηλώσει το όνομά σας, τη διεύθυνση σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, για όλα τα προϊόντα του Myplaceup, μπορείτε να δείτε ποιο είναι το πλησιέστερο κατάστημα σε εσάς.

Πως μπορώ να ξέρω αν το κατάστημα που θα κάνω συναλλαγή είναι αξιόπιστο ;

Το σύστημα αξιολόγησης και πιστοποίησης του Myplaceup εξασφαλίζει ακριβώς αυτό. Κάθε κατάστημα που κάνει αίτηση ώστε να γίνει μέλος του Myplaceup, καταθέτει όλα τα νόμιμα έγγραφα που δηλώνουν ότι δραστηριοποιείτε νόμιμα στη χώρα. Παράλληλα το τμήμα πιστοποιήσεων του Myplaceup πραγματοποιεί προγραμματισμένες επισκέψεις στο φυσικό χώρο του καταστήματος ώστε να διαπιστώσει την ορθή λειτουργία της επιχείρησης αλλά και να συλλέξει πληροφορίες και να ανταλλάξει απόψεις με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται σε εσάς.

Πως μπορώ να βρω ένα προϊόν ή ένα κατάστημα στο Myplaceup.com ;

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι να βρείτε το προϊόν ή τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Μέσω το μενού των κατηγοριών, μέσω της μπάρας αναζήτησης και μέσω των φίλτρων που βρίσκονται στην αριστερή μεριά της σελίδας Myplaceup.com.

Μπορώ να μάθω πληροφορίες και λεπτομέρειες για ένα προϊόν, όπως τιμή, δωρεάν παράδοση, τοποθέτηση κ.τ.λ. ;

Ναι, όλες οι βασικές πληροφορίες αναφέρονται στις σελίδες κάθε προϊόντος. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν σας καλύψουν αυτές οι πληροφορίες μπορείτε μέσω email ή τηλεφώνου να επικοινωνήσετε με το κατάστημα.

Πως μπορώ να ξέρω αν το προϊόν που με ενδιαφέρει δειγματίζεται στο κατάστημα ώστε να το δω από κοντά;

Αν το προϊόν δειγματίζεται στο κατάστημα, θα υπάρχει η ένδειξη Join Sampling αναφέροντας ότι το συγκεκριμένο προϊόν δειγματίζεται στο κατάστημα ώστε να εξετάσετε την ποιότητα του από κοντά.

Τι είναι το κουμπί με την επιλογή “Ενδιαφέρομαι” που βρίσκεται στις σελίδες κάθε προϊόντος;

Πατώντας το κουμπί με την επιλογή “Ενδιαφέρομαι”, ένας υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να απαντήσει σε κάθε σας απορία, να σας δώσει ιδέες και να σας κάνει προτάσεις ώστε να κάνετε πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεστε.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τα καταστήματα;

Μπορείτε να στείλετε email μέσω της φόρμας, πατώντας το button “Επικοινωνία με το κατάστημα” στη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, μέσο της ατομικής παρουσίασης του καταστήματος ή μπορείτε να καλέσετε στους τηλεφωνικούς αριθμούς που εμφανίζονται στις πληροφορίες των καταστημάτων.

Πως μπορώ να λάβω γρήγορες και έγκυρες απαντήσεις;

Οι λεπτομερείς και εύστοχες ερωτήσεις θα βοηθήσουν ώστε να λάβετε τις απαντήσεις που ζητάτε.

Τα παρακάτω μηνύματα θεωρούνται σημαντικά ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η παραγγελία σας:

 1. Ερωτήσεις σχετικά με την προσαρμογή ειδικών διαστάσεων.
 2. Προγραμματισμός αποστολής και παράδοσης των προϊόντων.
 3. Θέματα σχετικά με την διεύθυνση αποστολής.
 4. Κόστος αποστολής και παράδοσης στη περίπτωση που το κατάστημα δεν έχει δηλώσει χρέωση για την περιοχή σας.

Τα παρακάτω μηνύματα δεν θεωρούνται σημαντικά ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η παραγγελία σας:

 1. Συμβουλές για τον τρόπο χρήσης και καθαρισμού των προϊόντων.
 2. Προτάσεις στη περίπτωση που το προϊόν έχει εξαντληθεί.

Μπορώ να επικοινωνήσω με τα καταστήματα εκτός της πλατφόρμας myplaceup.com;

Ναι, μπορείτε.

Πως μπορώ να αγοράσω από το Myplaceup.com;

Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας ηλεκτρονικά μέσω του Myplaceup ή να επισκεφτείτε το κατάστημα.

Ποιες επιλογές πληρωμής έχω;

 1. Πληρωμή με κάρτα πιστωτική/χρεωστική.
 2. Προκαταβολή 20% σε τραπεζικό λογαριασμό και εξόφληση στη παράδοση.
 3. Κατάθεση και εξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 4. Αντικαταβολή.
 5. Επίσκεψη στο κατάστημα και πληρωμή με όποιον τρόπο σας διευκολύνει.

Οι πιο πάνω τρόποι εμφανίζονται στο check out, ανάλογα με τους τρόπους που υιοθετεί το κάθε κατάστημα.

Πως διασφαλίζετε ότι η τιμή της αγοράς δεν θα είναι μεγαλύτερη από της τιμές που βλέπω στο Myplaceup.com ;

Με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξετε να γίνει η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα αρχείο PDF – σε αυτό το αρχείο εμφανίζονται τα στοιχεία σας, τα στοιχεία του καταστήματος, ένας κωδικός που παίρνετε από την joinslist καθώς και τις πληροφορίες του προϊόντος με αρχική και τελική τιμή. Αυτό το έντυπο εξασφαλίζει ότι η τελική τιμή είναι αυτή που θα πληρώσετε.

Πότε θα λάβω την παραγγελία μου;

Κάθε κατάστημα είναι μοναδικό, οπότε ο χρόνος παράδοσης δεν μπορεί να είναι ίδιος για όλα τα προϊόντα. Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και το πόσο απομακρυσμένα βρίσκεται το κατάστημα από την διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει.

Έχουν όλα τα προϊόντα δωρεάν μεταφορικά;

Όχι, δωρεάν μεταφορικά έχουν μόνο τα προϊόντα JOIN για όλη την Ελληνική επικράτεια εκτός συγκεκριμένων δυσπρόσιτων περιοχών.

Πως μπορώ να ξέρω αν το προϊόν που επέλεξα έχει δωρεάν μεταφορικά ;

Σε κάθε σελίδα προϊόντων και στο check out υπάρχει ενημέρωση για το που παραδίδει και τοποθετεί δωρεάν το κατάστημα με τα δικά του μέσα.

Αν το προϊόν που έχω επιλέξει δεν έχει δωρεάν μεταφορικά για την περιοχή μου, πως θα μάθω ακριβώς το κόστος των μεταφορικών ;

Αν η περιοχή σας δεν ανήκει στις περιοχές δωρεάν παράδοσης που έχει δηλώσει το κατάστημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του ώστε να σας ενημερώσει ακριβώς για το κόστος αποστολής.

Πως το Myplaceup προστατεύει της ηλεκτρονικές συναλλαγές μου ;

Το Myplaceup.com παρέχει τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της EveryPay αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος, βάσει της νέας οδηγίας PSD 2 (κανονισμός που διέπει / εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία / ασφάλεια των ηλεκτρονικών πληρωμών εντός Ε.Ε.). Καθημερινά, διεκπεραιώνει χιλιάδες συναλλαγές με την τεχνολογία oneclickpay. Όλες οι συναλλαγές διεκπεραιώνονται σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας χωρίς προβλήματα, με απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα (PSD2, PCIDSS 2 και GDPR compliant).

Μπορώ να κάνω επιστροφή το προϊόν ή τα προϊόντα που αγόρασα;

Ναι, μπορείτε, μόνο εφόσον η παραγγελία σας και η πληρωμή έχει γίνει μέσω της πλατφόρμας Joinslist με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσα στη χρονική διάρκεια 14 ημέρων.

Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στον λογαριασμό μου για την επιστροφή του προϊόντος ή των προϊόντων που έκανα ;

Στη περίπτωση που έχω οποιοδήποτε πρόβλημα, τι να κανω;

Θα επικοινωνήσετε με το κατάστημα που κάνετε αγορά το συγκεκριμένο προϊόν. Μπορείτε να κοινοποιήσετε την επικοινωνία σας και στο Myplaceup.com ώστε να διασφαλίσουμε ότι το πρόβλημα σας θα λυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.