ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ

Η Επιπλοποιία Δουλγέρη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς. Από το 1963 δραστηριοποιείται  στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας  ποιοτικού  επίπλου, ενώ παράλληλα εισάγει από την Ιταλία έπιπλα, κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, φωτιστικά και διακοσμητικά.

Σήμερα  η εταιρία μας, με την υποδομή, την γνώση και την  εμπειρία των πενήντα  χρόνων, είναι σε θέση να παράγει μοναδικά αποτελέσματα και να δίνει νέες και εγγυημένες λύσεις για  την ποιότητα και την λειτουργικότητα του σπιτιού σας.

Στα πέντε τμήματα τις έκθεσης μας θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ολοκληρωμένων προτάσεων από έπιπλα μοντέρνα και κλασικά για όλο το σπίτι, προτάσεις για το παιδικό δωμάτιο και μεγάλη ποικιλία από υφάσματα, κουρτίνες, φωτιστικά, ταπετσαρίες και διακοσμητικά, σε ποιότητα και τιμές  που εκπλήσσουν.

Ο χώρος μας βρίσκεται στο 8 χλμ Κομοτηνής – Ιάσμου Ξάνθης. Διαθέτουμε συνολικά 2400 τ.μ χώρο εγκαταστάσεων από τα οποία τα 1000τ.μ είναι ο εκθεσιακός μας χώρος και το υπόλοιπο η μονάδα παραγωγής της εταιρείας.

Με μια απλή επίσκεψη στις νέες μας εγκαταστάσεις, μπορείτε και εσείς να ανακαλύψετε  την μοναδικότητα της επιχείρησης μας και να εξοικονομήσετε  χρόνο και χρήμα, αλλά και να έχετε την  ιδανικότερη  και πιο ολοκληρωμένη πρόταση για το δικό σας σπίτι. Στο σημείο αυτό να ενημερώσουμε ότι μία φορά το μήνα πραγματοποιείται πλήρης ανακαίνιση του χώρου στο κομμάτι των εκθεσιακών μοντέλων , προκειμένου να ενημερώνουμε τους επισκέπτες με τις τελευταίες τάσεις των επίπλων!

doulgeris-logoΕμπορική Επιχείρηση

Βαθμολογίστε αυτόν τον μεταπωλητή
Μέση Βαθμ.: 0

Διεύθυνση:
8ο χλμ Κομοτηνής – Ιάσμου
Τηλέφωνο:
253 109 521 1

Προνόμια

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Δωρεάν μεταφορικά και τοποθέτηση σε όλη την Ελλάδα

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Δωρεάν μελέτη χώρου από διακοσμητή

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Συναρμολόγηση των επίπλων στο χώρο σας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών.

Προτεινόμενα Έπιπλα

Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

8ο Χιλιόμετρο Κομοτηνής Ιάσμου, Κομοτηνή 692 00
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη: 9:00-14:30, 17:30- 20:30 | Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο: 9:00- 14:30

Αφήστε μας το μήνυμά σας