ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ

 Η εταιρία ιδρύθηκε το 1939 στα Χανιά από τον επιπλοποιό Γεώργιο Γεωργακάκη ο οποίος κατασκεύαζε χειροποίητα έπιπλα και κατάφερε να τον ξεχωρίσει ο κόσμος για τις δημιουργίες τους αλλά και για τον επαγγελματισμό του. Την επιχείρηση ανέλαβαν οι γιοί του οι οποίοι συνέχισαν την κατασκευή επίπλου αλλά ξεκίνησαν συνεργασίες και με άλλους κατασκευαστικούς οίκους από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. 

Επενδύοντας στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της αλλά και στην άριστη σχέση ποιότητας κόστους κατάφερε να καθιερωθεί στις διακεκριμένες εταιρίες επίπλου αλλά και να επιβιώσει τα χρόνια της κρίσης, χτίζοντας μια δυναμική παρουσία στον χώρο του επίπλου. Με γνώμονα πάντα την ποιότητα και τις νέες τάσεις, η εταιρία Γεωργακάκης παρουσιάζει στους χώρους της μοντέρνα και διαχρονικά έπιπλα αλλά και παρέχει εξατομικευμένες ολοκληρωμένες σχεδιαστικές λύσεις για όλο το σπίτι. 

Σήμερα η εταιρία με ιστορία 81 ετών, έχει περάσει πλέον στην τρίτη γενιά και συνεχίζει την ανοδική της πορεία συνεργαζόμενη με κατασκευαστικούς οίκους απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι την εμπιστεύτηκαν και επένδυσαν σε αυτήν. 

georgakakis-logoΕμπορική Επιχείρηση

Βαθμολογίστε αυτόν τον μεταπωλητή
Μέση Βαθμ.: 0

Διεύθυνση:
Λεωφ. Καζαντζάκη 191, Βαμβακόπουλο

Τηλέφωνο:
282 109 812 0 282 109 813 5

Προνόμια

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Δωρεάν μεταφορικά εντός νομού Χανίων.

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Δωρεάν μελέτη χώρου από διακοσμητή

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Συναρμολόγηση των επίπλων στο χώρο σας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών.

Shop

Προτεινόμενα Έπιπλα

Επικοινωνία

Άνοιξε Google Maps
Οδηγίες Πλοήγησης Google Maps

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Καζαντζάκη 191, Βαμβακόπουλο 73 100 Χανιά
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00-14:00 | Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή : 09:00-14:00 και 18:00-21.00

Αφήστε μας το μήνυμά σας