ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Η Ιωαννίδης Α.Ε. κυριαρχεί στο Νομό Κοζάνης αλλά και στη Δυτική Μακεδονία γενικότερα, ήδη από το 1969, δηλαδή σχεδόν μισό αιώνα. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο επίπλων σπιτιού και επίπλων κουζίνας, στο εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών ως μέλος της ελληνικής, διαρκώς αναπτυσσόμενης αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών Welcome Stores.

Με δύο σημεία πώλησης στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, με δεκάδες εργαζόμενους, στόχο έχει να προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.  Η γκάμα των επίπλων περιλαμβάνει μοντέρνα και κλασσικά έπιπλα για όλους τους χώρους της οικίας και του γραφείου, αλλά και έπιπλα κουζίνας καταξιωμένων διεθνών και ελληνικών οίκων.

Ολοκληρωμένες, λειτουργικές και ευέλικτες λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού ή του γραφείου!

Η Έπιπλο Ιωαννίδης διαθέτει μια τεράστια γκάμα επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού, σαλόνι, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο, γραφείο, εξωτερικοί χώροι. Διαθέτει ακόμη σύνθετα αλλά και μεμονωμένα μικροέπιπλα όπως καρέκλες, ανάκλινδρα, παπουτσοθήκες. Τρεις όροφοι γεμάτοι ποιοτικές προτάσεις για κάθε στυλ και γούστο σε ποικιλία χρωμάτων, υλικών και υφασμάτων.

Υπηρεσίες Διακόσμησης – Δίνουμε αξία στο χώρο σας! Οι έμπειροι και δημιουργικοί μας διακοσμητές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα έπιπλα για το χώρο σας και θα σας προτείνουν τις πιο λειτουργικές λύσεις για να εκμεταλλευθείτε κάθε γωνία και να εξασφαλίσετε ένα άρτιο αποτέλεσμα για το χώρο σας.

ioannidis-logoΕμπορική Επιχείρηση

Βαθμολογίστε αυτόν τον μεταπωλητή
Μέση Βαθμ.: 0

Κατάλογος:


Διεύθυνση:
Φιλίππου Β’ 26, Κοζάνη

Τηλέφωνο:
246 102 504 8 246 103 420 1

Προνόμια

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Δωρεάν μεταφορικά εντός Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, Βέροιας και Θεσσαλονίκης.

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Δωρεάν μελέτη χώρου από διακοσμητή

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Συναρμολόγηση των επίπλων στο χώρο σας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών.

Shop

Προτεινόμενα Έπιπλα

Επικοινωνία

Άνοιξε Google Maps
Οδηγίες Πλοήγησης Google Maps

Στοιχεία Επικοινωνίας

Φιλίππου Β’ 26, Κοζάνη, 50132
Δευτέρα – Παρασκευή 9.00 –14.00 & 17.30–20.30 | Σάββατο 9.00–14.30

Αφήστε μας το μήνυμά σας