ΖΕΡΒΟΣ

Η Επιχείρηση έπιπλα ” ΖΕΡΒΟΣ ” δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων τα τελευταία 54 χρόνια.
54 χρόνια εξέλιξης που μας δίνουν την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία ώστε κάθε μας δημιουργία σε κάθε χώρο ξεχωριστά να είναι ποιοτική και διαχρονική. Έχουμε πετύχει να έχουμε ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας – τιμής στα προϊόντα μας. Κατασκευάζουμε έπιπλα τόσο για οικιακούς όσο κι επαγγελματικούς χώρους.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας προτείνοντας ιδέες και λύσεις με γνώμονα τη λειτουργικότητα και αισθητική. Υλοποιούμε τις ιδέες σας με ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στο χώρο σας. Είμαστε κοντά στους πελάτες μας σε όποια ανάγκη τους προκύψει. Είναι εύκολο να προοδεύσει κανείς όταν προσπαθεί να επιτύχει τα όνειρά του, ειδικά εάν αυτά τα όνειρα «δένονται» με μια επιχείρηση ή με ένα επάγγελμα που χρειάζεται πόρους και χιλιάδες ώρες αφοσίωσης.

Αυτό έχει καταφέρει ο ιδρυτής της εταιρείας Παρασκευάς Ζέρβος και με άξιες συνεχιστές τις κόρες του οι οποίες συνεχίζουν με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον να προσφέρουν τις υπηρεσίες σε μια παράδοση που ξεκίνησαν οι προκάτοχοί τους συμβάλλοντας έτσι και αυτοί με την σειρά τους στην μακροβιότητα της εταιρείας και των υπηρεσιών της με μια πιο σύγχρονη αντίληψη και οπτική γωνία.

zervos-logoΕμπορική Επιχείρηση

Βαθμολογίστε αυτόν τον μεταπωλητή
Μέση Βαθμ.: 0

Διεύθυνση:
Λεωφόρος Ελευθερίας 32, Ρόδο

Τηλέφωνο:
2241093455

Προνόμια

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Δωρεάν μεταφορά εντός Ρόδου.

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Δωρεάν μελέτη χώρου από διακοσμητή

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Συναρμολόγηση των επίπλων στο χώρο σας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών.

Προτεινόμενα Έπιπλα

Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφόρος Ελευθερίας, 32, Ρόδου, 85104 Κρεμαστή, Ρόδος Δωδεκανήσου
Ωράριο καταστημάτων

Αφήστε μας το μήνυμά σας